Piec konwekcyjno parowy DEBAG Dila 10-5
cena netto / + 23% VAT
Masz pytania?
Zapytaj naszego doradcy:

Malwina Łukowicz
Doradca handlowy
Telefon: | 739 624 794 / 503 178 525 |
E-mail: | malwina@gastro-serwis.com |
Dostępność: Dostępne
Termin wysyłki: do 48 godzin
Masz pytania o produkt? Napisz do nas
Kategoria: Piece konwekcyjne parowe
Opis produktu
Prezentowany piec zapewnia genialnie prosty system pieczenia sklepowego o konstrukcji modułowej, niezwykle efektywny, szybko się nagrzewa i cechuje się niezwykłą oszczędnością. Piec Debag Dila jest niezębny jako sklepowy piec do pieczenia bułek i ciastek, niezastąpiony w restauracjach, sklepach, barach, marketach oraz innych punktach gastronomicznych. Posiada wiele zalet, które pomogą osiągnąć najlepszą jakość wypieków:
Krótki czas nagrzewania – w około 6 minut piec nagrzewa się do żądanej temperatury.
Zaparowanie – poprawia walory wypieków.
Idealne rozłożenie cyrkulacji powietrza – umożliwia temu wentylator ze zmiennym kierunkiem obrotów.
Oszczędność energii – dzięki doskonałemu wyizolowaniu komory wypiekowej wydłuża się czas stygnięcia pieca.
Intuicyjna i niezawodna obsługa – sterowanie piktogramowe z możliwością wpisania programów.
Precyzyjne wykonanie – ścianki wykonane ze stabilnej blachy chromoniklowej o grubości 1,2mm.
Parametry techniczne | |
---|---|
Producent | DEBAG |
Model | Dila |
Ilość tac | 5/10 |
Wymiary tacy | 600x400 mm |
Powierzchnia pieczenia | 3.60 m² |
Moc | 9.5/18.5 kW |
Zasilanie | 400 V x2 |
Szerokość całkowita | 910 mm |
Głębokość całkowita | 1250 mm |
Wysokość całkowita | 2090 mm |
Numer katalogowy | 002738 |
Stan | bardzo dobry |

Malwina Łukowicz
Doradca handlowy
Telefon: | 739 624 794 | 503 178 525 |
E-mail: | malwina@gastro-serwis.eu |

Krzysztof Lancewicz
Doradca techniczno-handlowy
Telefon: | 505 171 321 |
E-mail: | krzysztof@gastro-serwis.eu |