Kocioł warzelny Getinge M2 50 litrów | GASTRO SERWIS - Komis gastronomiczny


Kocioł warzelny Getinge M2 50 litrów

powróć
Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów
  • Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów
  • Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów
  • Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów
  • Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów
  • Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów
  • Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów
  • Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów
  • Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów
  • Kocioł warzelny Getinge M2  50 litrów
Cena: 26 500,00 zł
cena netto / + 23% VAT

Masz pytania?

Zapytaj naszego doradcy:

Malwina Łukowicz

Doradca handlowy

Telefon: 739 624 794 / 503 178 525
E-mail: malwina@gastro-serwis.com
Tu możesz zapytać!

Finansowanie zakupu urządzeń poprzez raty lub leasing.

i-Raty - raty online i-Leasing - leasing online

Dostępność: Dostępne

Termin wysyłki: do 48 godzin

Masz pytania o produkt? Napisz do nas

Kategoria: Kotły warzelne

Opis produktu

Profesjonalny kocioł do gotowania, podgrzewania i procesów technologicznych

Model Getinge M2 – 50 litrów to wysokiej jakości kocioł warzelny wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304, przeznaczony do precyzyjnych procesów grzewczych i mieszania w branżach: spożywczej, kosmetycznej, chemicznej oraz laboratoryjnej. Urządzenie zostało zaprojektowane z myślą o trwałości, łatwym czyszczeniu i bezpiecznej eksploatacji.

Kluczowe cechy techniczne:

  • Pojemność całkowita: 50 litrów
  • Materiał wykonania: stal nierdzewna AISI 304 – higieniczna, odporna na korozję
  • System grzewczy: płaszcz olejowy (termiczny olej grzewczy), temperatura pracy do 180°C
  • Mieszadło skrobakowe: centralne, wolnoobrotowe, z przekładnią i falownikiem , zapewnia równomierne mieszanie i zapobiega przypalaniu
  • Zawór spustowy: ze stali nierdzewnej
  • Pokrywa: uchylna lub 
  • Sterowanie: manualne

Idealny do produkcji:

  • Bigosu, leczo, gulaszu, sosów pomidorowych i śmietanowych
  • Zup klarownych i zup-krem (np. dyniowa, brokułowa, cebulowa)
  • Farszy warzywnych, mięsnych, rybnych
  • Potraw jednogarnkowych, gotowych dań obiadowych
  • Podstaw do sosów, bulionów, demi-glace i innych koncentratów

Malwina Łukowicz

Doradca handlowy

Telefon: 739 624 794 503 178 525
E-mail: malwina@gastro-serwis.eu
Tu możesz zapytać!

Krzysztof Lancewicz

Doradca techniczno-handlowy

Telefon: 505 171 321
E-mail: krzysztof@gastro-serwis.eu
Tu możesz zapytać!