Podstawa pod ciąg grzewczy kuchenny
Cena:
2 500,00 zł3 500,00 zł
cena netto / + 23% VAT
cena netto / + 23% VAT
Masz pytania?
Zapytaj naszego doradcy:
Malwina Łukowicz
Doradca handlowy
Telefon: | 739 624 794 / 503 178 525 |
E-mail: | malwina@gastro-serwis.com |
Dostępność: Dostępne
Termin wysyłki: do 48 godzin
Masz pytania o produkt? Napisz do nas
Kategoria: Pozostałe urządzenia gastronomiczne
Opis produktu
Ciąg kuchenny może być używany zarówno w punktach gastronomicznych, jak i w przyczepach cateringowych.
Urządzenie jest wyposażone w 1 bemar grzewczy, 1 pole neutralne oraz 3 komory, które umożliwiają trzymanie różnych produktów lub naczyń gastronomicznych. Bemar posiada termostat z płynną regulacją, co pozwala na dostosowanie temperatury do naszych potrzeb.
Ciąg kuchenny wykonany jest ze stali nierdzewnej, dzięki czemu urządzenie jest łatwe w utrzymaniu czystości.
Parametry techniczne bemaru | |
---|---|
Producent | EKO |
Model | SNACK 2000 |
Zakres temperatury bemaru | do +90 °C |
Pojemność | 1/1 GN, 1/3 GN, 1/6 GN |
Moc | 2,6 kW |
Zasilanie | 230 V |
Szerokość całkowita | 600 mm |
Głębokość całkowita | 590 mm |
Wysokość całkowita | 250 mm |
Stan | bardzo dobry |
Numer katalogowy | 001835 |
Wyposażenie standardowe | wykonanie ze stali nierdzewenej, 2 x grzałka 1,3 kW, |
Wyposażenie opcjonalne | listwy do pojmników GN |
Parametry techniczne stołu neutralnego | |
---|---|
Producent | EKO |
Model | SNACK 2000 |
Szerokość całkowita | 400 mm |
Głębokość całkowita | 590 mm |
Wysokość całkowita | 290 mm |
Stan | bardzo dobry |
Numer katalogowy | 001835 |
Wyposażenie standardowe | wykonanie ze stali nierdzewenej, |
Wyposażenie opcjonalne | ---------- |
Parametry techniczne podstawy | |
---|---|
Producent | EKO |
Model | SNACK 2000 |
Pojemność | 3 szafiki |
Szerokość całkowita | 490 mm |
Głębokość całkowita | 550 mm |
Wysokość całkowita | 290 mm |
Stan | bardzo dobry |
Numer katalogowy | 001835 |
Wyposażenie standardowe | wykonanie ze stali nierdzewenej |
Wyposażenie opcjonalne | ---------- |
Malwina Łukowicz
Doradca handlowy
Telefon: | 739 624 794 | 503 178 525 |
E-mail: | malwina@gastro-serwis.eu |
Krzysztof Lancewicz
Doradca techniczno-handlowy
Telefon: | 505 171 321 |
E-mail: | krzysztof@gastro-serwis.eu |