Kebab gazowy gyros opiekacz 4 palnikowy
Masz pytania?
Zapytaj naszego doradcy:
Malwina Łukowicz
Doradca handlowy
Telefon: | 739 624 794 / 503 178 525 |
E-mail: | malwina@gastro-serwis.com |
Dostępność: Dostępne
Termin wysyłki: do 48 godzin
Masz pytania o produkt? Napisz do nas
Kategoria: Kebaby
Producent: Visvardis
Film na Youtube: Zobacz film
Opis produktu
Kebab to danie kuchni tureckiej w postaci baraniny (może być to również mięso cielęce lub drobiowe) skrawanej z pionowego rożna z surówką i owczym serem, współcześnie przekształcone w danie typu fast food, podawane w przaśnym chlebie, picie lub bułce z surówką warzywną oraz różnymi sosami – łagodnymi lub ostrymi.
Pionowy opiekacz gazowy Visvardis (gyros, kebab) jest urządzeniem przeznaczonym do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa.
W całości wykonany ze stali nierdzewnej AISI304.
Silniki umieszczony na dole urządzenia w celu uniknięcia przegrzania.
Całość obudowy można przesuwać do przodu lub do tyłu.
Panel kontrolny umieszczony z przodu w celu zwiększenia miejsca na kebab w prawej części.
Okrągłe krawędzie ułatwiają czyszczenie.
Zdejmowana siatka ochronna.
Regulowana odległość pomiędzy sztycą a grzałkami.
Regulacja odległości palników od mięsa.
Parametry techniczne | |
---|---|
Producent | VISVARDIS |
Pojemność | wsad 40-65 kg |
Ilość palników | 4 (osobno sterowane) |
Zużycie gazu przy PB | 0,9 kg/h |
Zużycie gazu przy GZ50 | 1,2 kg/h |
Sztyca o długości | 740 mm |
Moc | 14 kW |
Zasilanie | PB/GZ50 |
Szerokość całkowita | 540 mm |
Głebokość całkowita | 630 mm |
Wysokość całkowita | 1000 mm |
Stan | bardzo dobry |
Wyposażenie standardowe | sztyca o długości 740 mm, urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej, łopatka do zbierania mięsa, |
Wyposażenie opcjonalne | nóż do kebaba |
Malwina Łukowicz
Doradca handlowy
Telefon: | 739 624 794 | 503 178 525 |
E-mail: | malwina@gastro-serwis.eu |
Krzysztof Lancewicz
Doradca techniczno-handlowy
Telefon: | 505 171 321 |
E-mail: | krzysztof@gastro-serwis.eu |