Kebab gyros opiekacz gazowy VISVARDIS
Masz pytania?
Zapytaj naszego doradcy:
Malwina Łukowicz
Doradca handlowy
Telefon: | 739 624 794 / 503 178 525 |
E-mail: | malwina@gastro-serwis.com |
Dostępność: Dostępne
Termin wysyłki: do 48 godzin
Masz pytania o produkt? Napisz do nas
Kategoria: Kebaby
Producent: Visvardis
Opis produktu
Kebab to danie kuchni tureckiej w postaci baraniny (może być to również mięso cielęce lub drobiowe) skrawanej z pionowego rożna z surówką i owczym serem, współcześnie przekształcone w danie typu fast food, podawane w przaśnym chlebie, picie lub bułce z surówką warzywną oraz różnymi sosami – łagodnymi lub ostrymi.
Pionowy opiekacz gazowy (gyros, kebab) jest urządzeniem przeznaczonym do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa.
Parametry techniczne | |
---|---|
Producent | VISVARDIS |
Strefy grzewcze | 4 |
Moc | 14 kW |
Zasilanie | 230 V |
Sztyca o długości | 800 mm |
Szerokość całkowita | 540 mm |
Głębokość całkowita | 630 mm |
Wysokość całkowita | 940 mm |
Numer katalogowy | 001723 |
Stan | bardzo dobry |
Malwina Łukowicz
Doradca handlowy
Telefon: | 739 624 794 | 503 178 525 |
E-mail: | malwina@gastro-serwis.eu |
Krzysztof Lancewicz
Doradca techniczno-handlowy
Telefon: | 505 171 321 |
E-mail: | krzysztof@gastro-serwis.eu |